الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم!

عراقچی وارد اردن شد

عراقچی وارد اردن شد وزیر امور خارجه کشورمان به منظور دیدار و گفتگو با مقامات ارشد اردن وارد امان شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 16
کد خبر: ۲۶۰۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر،  «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه سفرهای منطقه‌ای خود و به منظور دیدار و گفتگو با مقامات ارشد اردن، صبح امروز با استقبال رسمی مقامات این کشور وارد امان شد.

 

این هفتمین مقصد از سفرهای منطقه‌ای وزیر امور خارجه در راستای تداوم تلاش‌های دیپلماتیک ایران به منظور توقف جنگ در غزه و لبنان است.

 

در این سفر عراقچی قرار است با همتای خود و دیگر مقامات ارشد اردن در خصوص مهمترین مسائل منطقه به خصوص لزوم توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان دیدار و تبادل نظر خواهد داشت./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار